Kõik algas toredast arhitektuurikonkursist. Võtsime ülesandeks luua terviklik kvartal, mille arhitektuur oleks omavahel haakuv, kuid teineteisest täiesti erinev. WoHo kvartali hooned on oma sisult piisavalt mitmekülgsed, mis võimaldas meil visuaalselt põnevate lahendustega mängimist. Seeläbi sai loodud linna ühele olulisele tuiksoonele omaette kvaliteet. Meie jaoks oli tähtis kavandada hooned nii, et need „vaataksid“ üksteisest mööda, mitte teineteisele sisse.

WoHo kvartali uuele hoonele sai kavandatud loomulikule valgusele avatud liftihall, mis jagab mahu visuaalselt kaheks vertikaalseks sihvakaks elemendiks. Hoone fassaadis oleme vihjanud funktsioonidele, mis gradientselt areneb avatud suurtest tasapinnalistest büroo akendest ülespoole ruumiliseks, rõhutades korterite privaatsust. Kõrged laed ja põrandast laeni aknad avavad kogu vaate tihedast tänava elust kuni pilvedeni.

PIN Arhitektid

PIN Arhitektid